КОМПАНІЯ GIACOMINI ОТРИМАЛА НАГОРОДУ WELFARE CHAMPION 2020 ЗА СОЦІАЛЬНІ ДОСЯГНЕННЯ!

КОМПАНІЯ GIACOMINI ОТРИМАЛА НАГОРОДУ WELFARE CHAMPION 2020 ЗА СОЦІАЛЬНІ ДОСЯГНЕННЯ!

Напередодні соціальна діяльність компанії Giacomini була відзначена нагородою Welfare Champion 2020 року, в числі лідерів національного індексу соціального забезпечення PMI.

Надзвичайна ситуація, пов´язана з пандемією COVID-19, дала якісний стрибок у сфері корпоративного добробуту.
Ми пишаємося тим, що отримали нагороду Welfare Champion 2020 під час заходу PIM @welfare index, організованого @Generali Italia (Рим, 22 вересня 2020)

Стратегія, розроблена та втілена у життя радою директорів компанії Джакоміні на чолі з Елією Філіберті та Валентиною Джакоміні, дозволила компанії посісти третє місце.
Група Giacomini входить до числа 78 компаній-учасників програми Welfare Champion 2020, які отримали 5 рейтингу PMI Welfare Index. Компанії, які відзначились тим, що серед корпоративних цілей сконцентрувалися на питанні здоров’я та охорони праці, а також зосередили свою увагу на допомозі, навчанні, збалансованості роботи та особистого життя, були нагороджені прем’єр-міністром Джузеппе Конте.
«Цього року нагорода є ще важливішою, оскільки дуже багато компаній продемонстрували свою стійкість. Я усвідомлюю той факт, – сказав Джузеппе Конте, – що за цим стоять великі жертви. Я був вражений здатністю компаній реагувати на обставини, що складалися. Ця пандемія була дуже важким випробуванням, воно ще не закінчилося, але ми не повинні втрачати пильності. Якщо ми подивимось на наших країн-сусідів, то побачимо, що кількість нових випадків інфікування зростає. Ми також повинні бути більш амбіційними, у нас для цього є всі можливості. Ресурси ЄС, 209 мільярдів з Фонду оздоровлення, дозволять нам бути амбіційними в прагненні відродити нашу країну. Створити нову реальність, покращивши попередню. Важливо враховувати також соціальний вплив ініціатив компаній: неможливий розвиток, що базується лише на ВВП, якщо не приділяти належної уваги соціальним питанням, проблемам навколишнього середовища та енергозбереженню”.
Інвестування в добробут – частина корпоративної ДНК групи Джакоміні: навіть сьогодні для керівників Елії Філіберті та Валентини Джакоміні важливою є соціальна точка відліку, а не лише виробнича та економічна. У 1950-х роках дідусь Альберто Джакоміні, засновник компанії, будував квартири для своїх працівників. З нагоди святкування п’ятдесятиріччя компанії, за педагогічним проектом, підтриманим Реджо Children, Giacomini було побудовано дитячий садок, який і є яскравим прикладом допомоги багатьом працівникам в намаганні поєднати особисте життя та роботу.
Корпоративна стратегія, що реалізується в даний час керівництвом, продовжує відповідати традиціям, ставлячи на перше місце стійкість та увагу до соціальних питань. У цей період пандемії пріоритетними є проекти дистанційного навчання, впровадження нових підходів до роботи та інтеграція в компанію молодих випускників для заохочення та винагородження юних талантів.

На відео інтерв’ю з Емануеле Перальді, менеджером з персоналу Giacomini, і Сабріною Маровеллі, главою Nidoscuola Giacomini.

Інвестиції в добробут – це частина корпоративної ДНК Giacomini Group: навіть сьогодні для генеральних директорів Елії Філіберті і Валентини Джакоміні важливо бути соціальної точкою відліку, а не тільки продуктивною і економічною. У 1950-х роках дід Альберто Джакоміні, засновник компанії, побудував квартири для своїх співробітників. В ознаменування п’ятдесятої річниці компанії був побудований дитячий садок в рамках педагогічного проекту за підтримки Reggio Children, що стало конкретним жестом, покликаним допомогти багатьом співробітникам поєднувати особисте життя і роботу.

Корпоративні стратегії, реалізовані в даний час керівництвом, тривають відповідно до традицій, приділяючи першочергову увагу питанням соціальних питань. У цей період Covid особлива увага приділяється проектам дистанційного навчання, створення нових способів роботи і включенню в компанію молодих випускників для заохочення і винагороди молодих талантів.