У багатоквартирних системах "стоякового або вертикального типу" можна розподілити витрати на опалення в залежності від реального споживання, виконуючи таким чином європейські директиви і державні нормативні документи в галузі енергоефективної реконструкції будівель.

Встановивши на кожен радіатор окремий терморегулятор з нашими термостатичними клапанами і лічильник з нашим електронним розподільником тепла, навіть системи старої концепції і старого виробництва будуть перекваліфіковані, дотримуючись, таким чином, сучасні вимоги комфорту та енергозбереження.

Електронний розподільник тепла

Електронний розподільник тепла GE700 дозволяє зробити достовірне вимір теплоенергії, яку радіатор віддає в навколишнє середовище. Зняті дані передаються радіочастотним шляхом, який є надійним і безпечним для здоров'я, пристроїв, розташованих зовні квартири Широкий вибір аксесуарів дозволяє їх монтаж на найпоширеніші радіатори, наявні в продажу.

Бездротова централізація

Широкий вибір бездротових електронних пристроїв мережі M-Bus для управління даними енергоспоживання, що виходять з розподільників.

Радіочастотна передача дозволяє зняти показання витрати надійним і безпечним способом за межами квартири в будь-який момент, що не втручаючись в приватне життя мешканців.

Перепланування радіатора з терморегулірующимі клапанами

Непрямий облік здійснюється в поєднанні з індивідуальною терморегуляцією, яка виробляється терморегулюючимі клапанами, встановленими на радіатори.Термостатичні головки, регульовані за бажанням користувача, забезпечують точний контроль температури в будь-якому приміщенні простим і надійним способом, гарантуючи збереження оптимального комфорту і значне енергозбереження.

Слід зазначити

Переваги

  • дотримання національних постанов в плані енергетичної реконструкції житлового фонду
  • плата за реально витрачену енергію
  • стимулювання більш відповідального індивідуального поведінки при використанні енергії для опалення
  • оплачуючи тільки те, що споживає, користувач мотивований усунути витрачання енергії даремно і регулювати температуру в приміщенні в залежності від реальної потреби
  • комфорт і економія енергії з індивідуальним терморегулювання
  • ніякого занепокоєння при зчитуванні показань витрати, який завдяки радіочастотної системі проводиться зовні квартири

Продукція

GE700

Теплолічильник - розподільник витрат

GE700-1

Кріплення для теплолічильників - розподільників

GE700-2

Ключ для налаштування GE700

GE552-W

Бездротова диспетчеризація M-BUS

R470A

Комплект термостатичний з нар. різьбленням

Документація

Перейдіть у розділ Завантажити для перегляду та отримання сертифікатів продукції