Система Multigas створена в результаті багаторічного досвіду роботи в сфері виробництва виробів для вбудованих ліній розподілу пального газу побутового призначення. Система використовує особливі властивості багатошарових труб, які безперечно є головними компонентами у системах останніх років. Крім труб, пропонованих у варіантах різних діаметрів, система доповнюється широкою гамою прес-фітингів та інших спеціальних компонентів для переносу газу. Усі вони відрізняються високою якістю виготовлення, легкістю установки і надійною роботою.

Багатошарові труби серії Multigas

Металопластикові труби, які підходять для транспортування газу побутового призначення. Доступні у варіантах найпоширеніших на ринку діаметрів, у тому числі з захисною гофрованою оболонкою.

Багатозатискні фітинги серії RM Multigas

Повний асортимент прес-фітингів для зручного і безпечного виконання ліній газорозподілу з багатошарових труб. Можливість пресування з різними профілями.

Інші компоненти для системи Multigas

Систему Multigas доповнюють інші компоненти і обладнання, такі як вбудований запірний клапан і коробки для кінцевих сполук.

Слід зазначити

Переваги

  • Надійність і тривалий термін служби основних компонентів системи
  • Гарантія єдиного виробника
  • Значне скорочення витрат порівняно з розподільними лініями з міді

Документація

Для ознайомлення та завантаження сертифікатів та вимог відвідайте розділ Завантажити