У будівлях сфери послуг (офіси, лікарні, аеропорти, торгові комплекси, школи) часто передбачені підвісні стелі, над якими проходять системи і комунікації. Перетворення підвісної стелі на головний елемент системи кондиціонування дозволяє оптимізувати витрати самі по собі і отримати всі переваги технології випромінювання: підвищений комфорт і здорове середовище, енергозбереження, максимальну архітектурну свободу та підвищення цінності будівель і об’ємів споруд.

Наші металеві підвісні стелі, пропоновані у різних дизайнерських варіантах, у тому числі, персоналізованих, дозволяють реалізувати зручні і достатньо продуктивні системи кондиціонування завдяки своїй високій продуктивності і низькій тепловій інерції.

Металева випромінююча підвісна стеля серії GK

Система, виготовлена ​​з листової сталі, складається з активних і неактивних панелей, які утримуються відкритими несучими конструкціями паралельним або перехресним способом. Дві різні активації (тип C, з термодифузорами з анодованого алюмінію і гідравлічним контуром з мідним змійовиком; тип A, з термодифузорами з анодованого алюмінію і гідравлічним контуром з трубами з PB з протикисневим бар'єром) дозволяють задовольнити різні потреби тепловіддачі.

Металева випромінююча підвісну стеля серії GK PSV

Система, виготовлена ​​з листової сталі, складається з активних і неактивних панелей, які утримуються класичною Т-подібною несучою конструкцією з основою 24мм .. Можливість реалізації підвісних стель з двома різними типами модульності: квадратний 600x600 мм і прямокутний 600x1200 мм. Дві різні активації (тип C, з термодифузорами з анодованого алюмінію і гідравлічним контуром з мідним змійовиком; тип A, з термодифузорами з анодованого алюмінію і гідравлічним контуром з трубами з PB з протикисневим бар'єром) дозволяють задовольнити різні потреби тепловіддачі.

Сполучні компоненти та інші елементи

Доповнюють наші пропозиції для реалізації випромінюючої системи: труби з PB з протикисневим бар'єром, розподільні колектори, адаптери, комплект з'єднань, що складається з гнучких бутилових труб з плетеної оболонкою з нержавіючої сталі і знімних пуш-фітингів (push-fitting), підвісні структури з жорсткою підвіскою, панелі з теплозвукоізоляцією з поліефірного волокна зі з'єднаної мембраною з нетканого матеріалу.

Слід зазначити

Переваги

  • Комфорт у приміщенні на максимальному рівні (однорідний розподіл температури по вертикалі і по горизонталі, відсутність повітряних потоків і циркуляції пилу, безшумна робота).
  • Ефективне енергоспоживання протягом усього терміну служби будівлі (комфортна температура нижче температури традиційної радіаторної системи з економією 7 ÷ 8% на кожен градус менше температури повітря).
  • Ідеальний мікроклімат у будь-яку пору року; одна система підходить і для обігріву взимку і для охолодження влітку.
  • Завдяки роботі від води з порівняно низькою температурою ідеально працює разом з високоефективними генераторами (такими як конденсаційні котли і теплові насоси) та забезпечує ефективне використання відновлювальних джерел енергії (геотермічної і сонячної теплової енергії).
  • Максимальна архітектурна свобода завдяки відсутності кінцевих елементів, що виводяться у навколишнє середовище.
  • Не потребує технічного обслуговування.
  • Для нових будівель і для реконструкції старих, як в житловому, так і в промисловому секторі і сфері послуг.
  • Єдиний виробник для гарантії широкого вибору надійних і економних комплексних рішень.

Продукція

Документація

Для ознайомлення та завантаження сертифікатів та вимог відвідайте розділ Завантаження