Управління таким цінним ресурсом, як питна вода, вимагає крім безпечних і ефективних ліній водопостачання наявності спеціальних пристроїв, які оптимізують витрати та захищають як домашню систему, так і загальну систему водопостачання. Редукційні клапани, зворотні клапани для захисту від зворотного руху води і забруднення, термостатичні змішувачі - ось тільки деякі вироби, які можуть підвищити цінність сучасних систем водопостачання.

Редукційні клапани тиску

Тиск комунальної мережі водопостачання зазвичай дуже високий і може регулюватися споживачами для правильного використання: редуктор тиску приводить тиск до оптимального рівня і підтримує його постійним в будь-якій ситуації, забезпечуючи таким чином оптимізацію побутової системи.

Зворотні клапани для захисту від зворотного руху води

Питна вода є цінним надбанням і забруднення громадських мереж подачі є неприпустимим ризиком. Гідравлічні клапани для захисту від зворотного руху води захищають системи подачі питної води від зворотного тиску, відливу і сифонування. Вони можуть бути використані у житлових будинках, школах, промислових спорудах, комерційних будівлях, всюди, де необхідне застосування таких пристроїв для запобігання забрудненню, викликаному відливом питної води, і постійний зв'язок між системою опалення і системою питного водопостачання.

Термостатичні змішувачі

За температури вище 60 °C, необхідній для запобігання поширенню небезпечних бактерій у акумуляторах водопостачання, без можливості прямого використання гарячої води через ризик опіків. Для цього слід передбачити встановлення термостатичного змішувача, який знижує температуру використання та підтримує її незмінною залежно від умов температури і тиску на вході, гарантуючи захист від опіків у разі випадкової відсутності холодної води.

Слід зазначити

Переваги

  • Безпека, надійність і охорона здоров'я гарантовані усіма основними компонентами системи
  • Гарантія єдиного виробника
  • Скорочення до мінімуму витрат на техобслуговування завдяки значному зниженню корозії і утворення відкладень

Продукція

R153M

Редуктор тиску мембранний

R153C

Редуктор тиску поршневий компактний

R153P

Редуктор тиску поршневий

R153MK

Редуктор тиску мембранний

R623

Запобіжник зворотного течії

R624

Запобіжник зворотного течії

R156

Термостатичний змішувальний клапан

R156-1

Термостатичний змішувальний клапан з відводами

R156-2

Термостатичний змішувальний клапан з захистом від опіку

Документація

Для ознайомлення та завантаження сертифікатів та вимог відвідайте розділ Завантажити